Selsema..Oh! TIDAK!!

Salam semua..

Dua tiga hari nie aku tak aktif sgt berblog...tak aktif jugak untuk join segmen, contest, atau tulis apa-apa entri..ada ke org tunggu n nak baca entri aku?haha..mesti ade kan..sila jgn perasan cik Dalila Diela..wlupun tak aktif, tak berblog walking semua, bila tengok dekat jumlah pengunjung still ada yang sudi datang singgah cnie tinggalkan jejak semua..ada yang follow jugak..thank you banyak2 sbb sudi datang di blog Dalila Diela yang x seberapa nie..

Dua tiga hari nie jugak la hujan turun berturut-turut kat umah aku nie menyebabkan aku sering mengigil-gigil mcm orang ketagihan dah jadiknya. tempat korang mcm mana?ujan turun x?...tolong aku weh !~..sape2 yang ada lemak lebih tu, boleh la kasi sedekah sini sikit supaya aku tak mengigil lg..disebabkan terlalu kesejukan aku dah selsema nie...huwaaaa !!..x syok la raya mcm nie..tp hujan tu kan rahmat..syukur-syukur..sejuk-sejuk mcm nie, best kalau berselimut jer selalu..haha..sila jangan tiru aksi berselimut nie..



Btw, aku nak korang semua jagalah kesihatan yer ..nak dekat raya dah nie..bila  sakit, x best pulak raya nnt.. x de selera nak makan lemang, ketupat n rendang..lg satu jgn main mercun yer..nanti raya hilang pulak 2, 3 jari..x pasal2 pulak kan..

1 orang bagi pendapat:

hira said...

alahai. kesian dia. jaga kesihatan elok-elok. ni nak share something. pernah buat entry pasal tips ubati batuk. cuba usya. mana tahu berkesan :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/tips-ubati-batuk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...