"SEGMEN:BLOG GUA BERAT TAK?"

Selamat malam semua..

malam nie nak join segmen daripada blog ini kisah Tia..Tajuk segmen :blog gua berat tak?


if nak join,klik banner di atas..tarikh tutup 21/08/2011 jam 2 petang

dah lama sebenarnya aku nak taw pandangan daripada korang tentang blog aku samaada berat atau tak..kalau aku yang bukak, aku rasa cepat jer loading..tp aku x taw bg pengunjung-pengunjung lain..so, bolehla  komen sikit tentang blog aku nie..kalau berat n susah loading, insyaallah aku akan membuang widget-widget yang x patut bg memudahkan semua pengunjung blog nie..



13 orang bagi pendapat:

tia @ Ini Kisah Tia said...

betullah tu dear .. blog ni tak berat . kejap je dah habis loading .. senang je keja .. thanks join segmen Tia ye :)

PeRmAtA bIrU said...

blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)

n.i.k said...

hi .salam ramadhan
saye pon join segment ni. folo back ye .;)

Noriko Miyosyi Aizawa said...

belog sngt tidak berat...nice2 jerk..
jom kritik nieh lak..

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

Nurulhuda said...

xberat pon..hhehe

anamizu said...

hai..cik ana singgah dr segmen TIA ni..hehe
blog dalila ni ringan je..
x berat pon..hehe















luv:
cik ana :)

twinkeenabilah said...

tak berat pun :)

Ezad Skytech said...

blog ni lambat sikit loading..mungkin line internet kat rumah sy slow kot..hee~

hadi said...

ringan,ringan dan ringan..jangan lupa review blog saya..kalau berat bagilah tip untuk meringankan blog..('',)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

ringan ja loading ..kira tk ada mslh la tu ..:P

Shaherah said...

tak berat.. ok jek ^_^

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

blog ni okey saja, ringan ^_^
blog ni mmg xda background ek? ke line intrnt sy yg lembab huhu

SITI NOORNADIYANA said...

blog ni tak berat sgt pon. header je kua lambat, tapi entri kua cepat. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...