"Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner"

Salam semua..

Bukak jer blog hari nie, tengok dekat shoutbox ada orang tag untuk join segmen. terima kasih cik eddy kerana sudi meng tag saya..ada satu lg contest yang telah di tag oleh rakan blogger lain yang aku x sempat nak menulis entri contest tu lg..bz siket bila nak dekat raya dah nie..Tajuk segmen kali nie mcm tertera di atas..

if nak join jugak, klik banner di atas..tarikh tutup malam raya

Tahun nie, aku akan beraya di rumah aku sendiri di Kampung Begia yang terletak di daerah Kuala Muda. Lepas tu, petang raya pertama baru balik kampung di rumah orang tua mak ayah aku pulak.Kampung di sebelah mak, terletak di Daerah Yan. Nama kampung apa eh? jap nak ingat..ha'ah dah ingt dah..nama kampung ala2 buah terung..haha..Kampung Teroi laa... betol kan nak dekat sama nama dengan buah terung...hihi..Kampung di sebelah ayah pulak, di daerah Kota Setar..nama kampung, Kg.Batu 8 1/2..nak dekat Alor Setar dah..naseb baik kampung Batu 8..kalau kampung Batu 2 ? ( kubur )

p/s : saya belum berkahwin dan belum dapat merasa beraya di rumah mak mertua mcm cik Phat Corner.

6 orang bagi pendapat:

kETenANgaN haKiKi said...

huhu..sy pun xberaya umah mak mertua taun ni..bila la dapat beraya umah mak mertua..hek3

Phat said...

tq sebab join segmen phat...selamat hari raya maaf zahir batin...x pe sampai masa nanti sampai seru utk beraya di umah mertua ;-)

Dalila Diela said...

@kETenANgaN haKiKi
hahaha..gatai btol noh cik ketenangan hakiki..sabar yer..kalau ada jodoh nant kawin laaa.hehehe

Dalila Diela said...

@Phat
welcome..insyaallah :)

Ika said...

thanx ye tag ika..btw selamat hari raya n gud luck 4 ur contest..:)

Queen F said...

selamat berhari raya di kampung :) wahh bestnyaa kedah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...