Berat aku 35 kilo jer?

Salam..

pg tadi pegi hospital untuk buat medical check up..semangat..pukul 9 pg dh bertolak dah..alih-alih pegi awal, nurse cakap medical check up pukul 2.30 ptg..pulak dah..kenala balik umah..-hilang semangat-

pas tu pukul 2.30 ptg, pegi hospital balik..nasib baik org x ramai. sgt..tp lambat jgk la..dalm pukul 4 lebih bru settle..

alhamdulillah segala-galanya berjalan lancar..semuanya OK..aku x de masalah kesihatan apa2...tp agak terperanjat berat aku di bulan puasa nie 35 kilogram n tinggi 151 cm..aku target berat aku 38 kg masa timbang td...aku x taw mcm mana nak bg berat aku mencapai 40 kg..

apa yang aku perasan la kan, makin bertambah umur , berat badan aku makin menurun n aku pulak makin mengecil??haha..boleh ke mcm tu..OK, masa aku form 2, seingat aku berat dalam 43 kg mcm tu..masa form 5, turun . tp masih dalam angka 40..n then dekat U ( dip) turun sampai 37 & 38 kg..skg nie nak masuk degree 35 kg @ 36 kg pulak??emmm..pelik2..

7 orang bagi pendapat:

~MerAh HeArty~ said...

Kak dila. berat kita sma la. haha. cm na nk bg berat nek skit ek? jom kita bina bdan. huhu

Dalila Diela said...

@~MerAh HeArty~
ya?? tp dik nis lg kecik lg kak dila...bulan puasa jer berat kak dila 35..kalau x puasa dlm 38 mcm tu..

jom2..bina badan..tp kak dila skg nie mmg tgh bina badan la sbb dok umah goyang kaki jer..x taw dah nak bina badan n bina lemak cam na dah..

missayien said...

ish2..
diela owh diela..
kecik betul kamu..
jeles ain ;)
ni puasa,kang makin turun plak berat
xpe2,nnti try naikkan sikit berat tu
heee....

Dalila Diela said...

@missayien
sebab puasa la berat sampai 35..kalau x puasa dah lebih dah...hehe..jgn jeles2...ain still cute...

Nur Saina (AntooUngu) said...

daliela...mkin kecik la jwbnyer ni.. =P

Dalila Diela said...

@Nur Saina (AntooUngu)
hehe..nak buat mcm mana..terima jer la..

Nur Saina (AntooUngu) said...

takpela, comel je pun..yg pntg sihat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...