Computer Game adalah Hobi aku

Salam

Dah beberapa hari dah x update..wlupun x de apa2 update, tp aku still lg bukak blog nie..blogwalking di blog2 yang sudi singgah sini dan membaca entri baru blogger-blogger lain..bukan apa, sekarang nie aku bz main online game..hehe..dah besar2 mcm nie pun dok main game lg?ish2..aku main online game kat sini..http://www.onlinegames.net/..dah bosan kan?nie jer la keja aku..

Kat sini boleh pilih nak main game apa ikut yang korang minat..ada action games, arcade games,car,dress up,fighting, motorcycle, puzzle, shooting,cooking,racing and words games..sekarang nie yang sempat aku main buat masa nie ialah cooking games..wah, games masak2 tu..cooking games nie lebih kepada masak untuk serve customer sampai mencapai goal..

ok, nie antara cooking games yang aku main

 
nama game nie HOT DOG BUSH.Untuk main game nie dan mencapai goal, tangan kena cepat menggerakkkan mouse nak serve customer..dan aku jugak BERJAYA menghabiskan game nie..hehe


nie pulak game kedua yang aku main..nama dia YOUDA SUSHI CHEF...dah nama pun sushi kan of kos la kena masak sushi..hehe..bg aku game nie, mmg mencabar minda sbb kena ingat bahan2 setiap sushi tu..kalau x ingat, terpaksa la bukak buku resepi..tp akan melambatkan permainan menyebabkan customer lari.. aku x berjaya abehkan game nie sbb ada satu stage tu, aku xdapat mencapai goal..huhu !~ sedih2..hehe

Banyak lg game2 kat website tu yang aku main..ada yang best dan ada jgk yang boring.. game yang mcm budak2 pun ada..hehe..pandai2lah pilih yer..nant aku nak try game genre lain pulak..hehe


Actelly, aku memang suka main game kat komputer nie..masa aku kat U dulu, selalu dok copy game2 baru kat kawan-kawan lain..tp aku main waktu terluang jer la.x de la sampai memudaratkan study aku..masa nie la aku nak main pun sbb nant dah nak kena fokus untuk study balik ..so, enjoy puas2 ..

p/s : bak kata nora danish, kita enjoy !~

6 orang bagi pendapat:

NasZ said...

hehe..suka main game rupanya..

MOHD NASER.com

kETenANgaN haKiKi said...

wahhhh..dh lama aku cari on9 gme..toche2..dpt jugk link 2..hehe

Dalila Diela said...

@NasZ
of kos..hobi la katakan..hehe

Dalila Diela said...

@kETenANgaN haKiKi
okeh wc..main taw..jgn x main pulak..

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

best r main game ...ps r..:)

Dalila Diela said...

@hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock
ps?xpnh main ps..hehe..main game yg biasa2 jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...