" Contest : Raya Datang Lagi "

Salam..

Ari nie nak join contest ..Tajuk contest mcm kat atas tu la..contest nie dianjurkan oleh Telaga Putih Works dengan kerjasama Budak Separa Matang,..Untuk sertai contest nie, ia memerlukan hasil kekreatifan diri sendiri untuk menghasilkan satu kad raya dengan mesej yang ingin disampaikan..

kalau nak join jgk, klik banner di atas..tarikh tutup 29 ramadhan dan akan    diubah bila-bila masa...jom join cepat..

okeh, sekarang nie nak tunjuk kad raya yang telah aku hasilkan sendiri hasil mengedit daripada photoshop,illustrator n photoscape..

ok nie dia kad  raya aku..tp aku x taw cantik ke x..KLIK GAMBAR DI ATAS UNTUK LEBIH BESAR YER..


DONE !

5 orang bagi pendapat:

syuha zulkifli said...

A thousand THANKS 4 tagging syuha ^_6

bombay said...

tq diela sebab tag..:)

Farhanah Mokthar said...

cantik. gud luck :)

AnaAnis.MUsliMah said...

jalan2x tgok kad raya..sukanyer katOon2x tuu ^^

jemput join nee juga
http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-pertama-saya.html

Telaga Putih said...

contest dah tutup! thanks 4 join!

tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

gud luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...