Follower ke 100 Blog Dalila Diela

Salam..


Ari nie malam 1 Ramadhan nie, blog aku dah mencapai 100 follower..blog lain sume dah beratus-ratus dah, blog aku baru nak mencapai angka seratus..hehe..ye lah, aku kan newbie..so, sempena follower aku yg ke 100 nie, aku akan review n promote2 sket blogger yg bertuah nie..aku juga akan letak blog dia dalam bloglist aku..blogger yg ke 100 nie ialah seorg blogger BOY..mari kita lihat siapa yg bertuah tu..


Blogger bertuah tu ialah Mr.Eddy..kat atas tu banner blog Mr.Eddy..

org Temerloh,Pahang..tgk banner pun taw kan kan..lihat pada blognya, dia lg senior dari aku..aku nie still newbie lg..mintak tunjuk ajar yer senior blogger..blognya terkandung info2 yg menarik untuk dibaca, ada cerita jenaka  n sometimes Mr.Eddy join segmen jgk..jom terjah blog Mr.Eddy..

KLIK SINI untuk melawat Mr.Eddy..

Thanks jugak pada semua yg sudi singgah, follow, baca entri n komen di blog Dalila Diela..

9 orang bagi pendapat:

bombay said...

xlame lagi mesty lagi ramai..:)congratz..:)

Dalila Diela said...

@bombay
tQ..insyaallah..hehe :)

Eddy Dce said...

alamak x sangke jadi yg ke 100...hehe...rezeki bulan ramadhan la nih...ape-ape pon selamat berblogging dan thanks... :)

Dalila Diela said...

@Eddy Dce
okeh..welcome..rezeki bln ramadhan :)

Eddy Dce said...

lupa nak cakap...tahniah ea... :)

Khairol Ikhwan said...

tahniah... semoga sukses dalam berblogging! ..

Cahaya Kelembutan said...

cayalah~~
br brp ari aku x on9, foll0wer ang da 100 lbey...tahniah weh~

Dalila Diela said...

@Khairol Ikhwan
welcome..semoga sukses jgk

Dalila Diela said...

@Cahaya Kelembutan
welcome yana..aku bosan dok umah, so aku berblog la pulak..nak bukak FB boring..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...