Pandangan Daripada seorang kaki bangku tentang perlawanan Harimau VS Singa

Salam...

Huhu!~sedih3..Harimau kalah ditangan Singa dgn aggregate 4-6..perlawann mlm nie SERI 1-1 jaringan Safee untuk Malaysia..yang Singapura nye xtaw la sape boh gol..xtaw nama..x salah cina kot..emm..entah

Geram giler tgk Singapura maen td..bkn nak katalakan, tgk diorg badan tough2 siap ada pemain import lg, tp asyik cedera jaaa..menyampah giler tgk...pemain Malaysia pon kena asakan jgk, tp x de la sampai mengada2 mcm tu..nie bukan nak jd pemain bola, tp nak jd pelakon plak kat padang..yang penjaga gol dia plak lg la nampak ketara lakonan dia tu..minit2 akhir boleh plak dia wat sakit nak melengahkan masa (Singapura pura-pura)...x pasal2 kena kad kuning..aish..mcam2..

Tp ape2 pon, aku sgt berbangga dgn pemain2 Malaysia yg aku rasa diorg dah bg all out malam nie..tp mungkin dah x de rezeki..mungkin ada rezeki untuk perlawanan akan dtg kan.apa2 pn, GOOD JOB kat Safee Sali n Khairul Fahmi sbb Safee dah jaringkan gol n khairul fahmi plak bijak dan tangkas menangkap bola..terer r fahmi..Badrol Bakhtiar x maen la plak..emmm..

p/s : Aku yg minat Aaron aziz nie, tiba2 aku rasa mcm menyampah plak kat dia ..haha..boleh ke mcm tu??

                                                              luahan hati dari seorg kaki bangku,
                                                                             Dalila Diela

4 orang bagi pendapat:

Night Walker said...

apapun truskn menyokong national team kita...^^

aik, minat aaron aziz, ttb leh benci dia lak..ha3..

bombay said...

nk buat mcm mane, xde luck..tapi malaysia dah buat habis baek..hehe..mane taw nnty boleh mng..;)

btw nk ajak join segmen pasal favourite sport..joinla if free ye..:)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/segmen-bombay-nak-taw-sukan-kegemaran.html

tq..;)

Dalila Diela said...

@Night Walker
haha..tu la kan x pasal2 aaron aziz jd mangsa...hehe

Dalila Diela said...

@bombay
okeh..insyaallah akan join bombay nye segmen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...