SEGMEN BERPUASA DI BULAN RAMADHAN BERSAMA ADIN

Salam..
Dalila Diela kembali dgn entri untuk join segmen..tajuk segmen mcm kat atas tu la..skg nie ramai blogger2 wat segmen pasal puasa bg memeriahkan bulan ramadhan yg bakal menjelma x lama jer lg..pe kata kita ramai2 join n support diorg ..jom2 join..if nak join jgk, klik banner di bawah yer..


Target puasa kalau boleh mestila nak puasa penuh..tp boleh ke puasa penuh??emm...x boleh kot..

Feveret makanan ketika berbuka..sudah semestinya bihun sup yang pedas..kalau x pedas x nak...ye lah org utagha kan, mestila suka pedas2..selain tu jgk, suka agar-agar bandung..puding pn ok..

Kata semangat untuk blogger yg berpuasa : harap sume dapat menahan segala nafsu..jgn membazir ketika di bulan puasa..buatlah kebaikan di bulan mulia nie..

2 orang bagi pendapat:

fiq. said...

kalau duk kat kampus, confirm leyh mam bihun sup utagha, wish harap2 ayah rajin wat bihun sup terbaik dia tu,,haha

selamat berpuase,
jom2,
segmen-berpuasa-di-bulan-ramadhan

Dalila Diela said...

@fiq.
Tu la sedap kan bihun sup utagha..hehe..yelah harap2 fiQ dapat makan bihun sup utagha jgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...