Lama x BW+ Lama x UPDATE = RINDU BLOG

Salam semua warga blog....



apa khabar? harap sihat la yer.. dah hampir 2 minggu aku x dapat nak update blog nie yang dipenuhi dengan sawang-sawang..agak bz la..kelas pun pack..tiap2 hari dari hari isnin sampai khamis keluar rumah pukul 8 pagi n then sampai rumah balik dalam pukul 5 petang..dah macam pegi keje dah...sampai jer pukul 5 petang tu, rehat2 jap...mlm pulak aku ambik masa untuk study + buat assignment ...so, x de masa sangat nak menulis blog nie..




Nape aku rindu sangat kat BLOG nie?



1) Nak BW.

Macam dulu2 yang pernah aku buat...suka melawat blog2 lain sambil tinggal jejak..begitu juga blog yang meninggalkan jejak di blog aku,  pasti aku akan cepat-cepat tekan link diorang untuk melawat balik...tp sekarang nie, agak lambat sikit la nak melawat korang kembali..walau bagaimanapun, aku akan cuba melawat blog korang balik...



2) Lama x join CONTEST or SEGMEN or BLOGLIST


Dulu-dulu aku sangat rajin mengjoinkan diri dalam contest, segmen atau bloglist yang dianjurkan oleh blogger-blogger lain...seronok rasanya sebab bila join benda-benda mcm nie, ramai la yang akan datang blog aku di samping dapat menambah follower...beberapa bulan yang tak bepe nak aktif nie, follower aku static jer...x naik n x turun..terima kasih follower-follower ku sekalian...



3) Lama x dapat nak KOMEN di blog korang

Dah BW pun x, mcm mana nak komen kan...insyaallah, kalau ada masa aku akan komen di blog-blog korang  balik eh... 


p/s : mendoakan dia bahagia selalu. semoga dia mendapat KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN.







10 orang bagi pendapat:

.kozue. said...

janji tau janji tau *tetibe o.O

hira said...

sama la kita kak. eh, ayat sedih last sekali tu. sabar tau. ada hikmah di sebalik tu juga. chill! :D

ROJAK said...

yang ketiga paling digemari oleh kebanyakan blogger..blogger mesti suka kalau entri dia ada komen..takdela sunyi je entry dia.

sherotpetot said...

sherot pon sama la diela. sekrang ni bizi sangat. tapi blog tetap update. hehhehe

Nafisah Ruslan said...

hey.. blogwalking here :)

NasZ said...

saya kalau tinggal blog sehari, jadi macam tak kena je hari tu. hehe.

MOHD NASER.com

Ezad Skytech said...

hee...sy tak boleh nak tinggalkan blog ni lama2..tak tahu kenapa...hee~

Dalila Diela said...

@kozue :ok, promise !*tetibe hehe

@hira : thanx hira..x sedih pun..:)

@rojak : betul2..setuju..kalau ada org komen rasa mcm semngat jer nak tulis entry kan2..hehe :)

@sherotpetot : ye la skg semua bz sbb dah masuk study balik...dulu2 cuti bolehla 24 jam ngadap blog..

@nafisah : thanx bw here :)

@nasz : kalau duduk saja tu, mmg teringat kat blog la kan..tp kalau dah bnyak keja, lupa sekejap la blog tu..

@ezad : biasa la tu..rindu kat blog n kawan2 kat blog klu x bukak blog :)

[sutera kasih] said...

its ok dear..ramai jgk blogger yg study xdpt nk buat hal yg sama cmtu..fokus study korang k? :)

Dalila Diela said...

@[sutera kasih]
baik sutera kasih..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...