Answer For Hira's Tag

Selamat malam semua..


Pagi tadi di tag oleh adik Hira..terima kasih banyak-banyak sudi tag saya. sory, kalau terlambat nak menjawabnya..



 peraturan-peraturan tag :



1.You must post these rules.
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create
eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS"
YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.





.

11 soalan wajib jawab dari Hira
1) Korang dah ada teman istimewa?kalau tak ada, sebelum nie?kenal dekat mana?
aish..soalan 1 pun dah susah nak jawab..nak jawab ye ke tak eh..jawapan selamat, tengah kenal hati budi masing-masing...belum declare apa-apa tapi rapat...kenal dekat YM n dah pernah face to face. 

2)Perkara yang agak lucu yang pernah korang buat?
lama berfikir..mengingat kembali apa entah yang lucu sangat..tapi x dapat jawapan

3)Impikan sebuah perkahwinan yang macam mana?
yang biasa-biasa jer..tapi ramai kawan-kawan n sedara mara datang...baru meriah..:)

4) Perkara yang nak sangat buat tapi selalu tak ada peluang?
nak keja...tapi study tak abeh lagi...so, x de peluang lagila nak bekerja...

5)Nyatakan 5 benda yang korang sayang sangat-sangat
-laptop
-handphone
-camera
-blog
-rantai

6)Korang rasa blog aku perlu tak diubah?kalau ye, dari segi apa?kalau tak pun kena bagi sebab kenapa.
tak perlu sebab dah cantik...benda yang perlu ada di blog pun semua dah cukup lengkap..nanti kalau tambah-tambah gadget berat pulak blog nanti..btw, nice blog..suka datang blog Hira..

7)Perkara yang paling sweet pernah buat/bagi dekat pasangan?
belum pernah bagi apa-apa lagi dekat dia sebab baru lagi kenal..yang pasangan dulu pernah bagi kad ucapan besday, frame n keychain..

8)Apa impian yang masih belum tercapai?
nak memiliki rumah sendiri, nak ada kereta sendiri, nak kawen (hahaha...gatal)..

9)Korang merupakan pengguna talian apa?
semestinya CELCOM..019...
10)Korang suka kanak-kanak?
suka jugak..tapi kadang-kadang tak pandai nak melayan sangat.

11)Apa yang korang nak cakap dekat aku selepas buat tag nie?
terima kasih sekali lagi Hira sebab sudi tag saya..susah bebenor nak jawap soalan nombor 1 tu..hehe..( saja ngade-ngade)

p/s : no new eleven  question and no people to tag..





 

4 orang bagi pendapat:

hira said...

hahaha. soalan no 1 je yang susah. lain boleh tahan la. tutup mata pun boleh jawab. LOL. apa-apa pun, thanks sebab jawab. penat dah gelakkan orang yang jawab tag ni. hoho

iMBobo said...

byknye soalan :)

Dalila Diela said...

@hira
hehe..welcome..:)

Dalila Diela said...

@iMBobo
x bnyak sgt ..mampu lagi nak menjawabnye :)
hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...