Save The Date

Salam semua


hari nie hari jumaat aku x de kelas....seronok la boleh cuti 3 hari campur  sabtu n ahad...seronok sangat cuti...boleh bangun lambat, boleh relax2 kan otak tp yang penting boleh bukak blog n update...



Penghujung bulan Oktober nie, aku ada satu majlis besar nak kena attend nie..wah..besar sangat ke? bg aku besar la jugak sebab selama 3 tahun berhempas pulas, bersengkang mata untuk mendapatkannya...ingat senang ke weh?bnyak cabaran yang kena lalui, ada manis, pahit, masam n segalanya la..



Ok..kawan-kawan yang terlibat tu yang study di UiTM Perak dulu, mari sama-sama kita SAVE tarikh nie...

27 OKTOBER 2011

ISTIADAT KONVOKESYEN UITM KALI KE-75

DI DEWAN SERI ISKANDAR, UITM PERAK

SIDANG 1-7.30 PAGI
SIDANG 2 -12.30 TENGAHARI


aku terlibat dalam sidang 1 pukul 7.30 pagi...so, kenala siap awal2 pagi...


RAPTAI DAN PENGAMBILAN JUBAH PADA

25 OKTOBER 2011

DI FAKULTI SAINS KOMPUTER DAN MATEMATIK


 Tahniah pada semua kawan-kawan n blogger-blogger yang akan graduate ataupun dah graduate...pada yang lambat lagi nak grad tu, sabar2 la yer..akan tiba hari korang pulak nanti..



16 orang bagi pendapat:

~MerAh HeArty~ said...

waa tahniah kak dila. dah dapat pegang segulung diploma. lepas ni ijazah plak. syoknyaaaaa... jeles ^_^

Ezad Skytech said...

wahhh..da nak konvo da..:D
selamat berkonvo ye nanti...(^^,)

My Life's Journey said...

Bestnya dapat rehat2 ..umi paling suke time rehat hihi :)

Sekarang ni banyak universiti konvo kan dahlila :)

Kesah Hujung Jari said...

lastly hupdate jugk blog noh..huhu
wah!!!!..sngt jlessssssssssssssss...nk knvo jgk..huhu..tp lmbt lg..xlrt nk bljaq dh aih..huk3

NasZ said...

wah..dah nak konvo ek? saya dulu studi kat uitm perak tapi konvo kat uitm shah alam. skrg dah lain ek? hehe. anyway, tahniah2.

MOHD NASER.com

Chapit Zulkefli said...

alhamdulillah. untunglah dia dah konvo. ;)

Dalila Diela said...

@merah hearty : hehe..jgn jeles2 dik nis..x lama lg dik nis plak..gud luck k..:)

@ezad : thank you..:)

@life journey : ha'ah skg nie musim konvo...bnyak u yg dh konvo dah..

@kesah hujung jari : bru konvo dip weh...wlu mcm mana pun, aku still kena blajar g gak..dgree baru nak bermula..huhu

@Nasz : ha'ah skg dah lain...uitm perak buat konvo sendiri sejak konvo ke 73..dah ada dewan dsi baru..

@chapit : hehe...nant chapit la konvo...sabar n gud luck k !

[sutera kasih] said...

tahniah dearrrr...selamat berkonvo :)

Dalila Diela said...

@[sutera kasih]
welcome dear :)

ROJAK said...

tahniahla berjaya mengkonvokan diri. dunia lebih mencabar lepas graduate ni tau.

Shorim Kasih said...

org hbis beljar ni pun x konvo2 lg ..huhu..xtaula bilanya...apa pun tahniah..

Dalila Diela said...

@Rojak : thanx bg nasihat..insyaallah akan tabah menghadapi cabaran2 itu..:)

@Shorim Kasih : blm konvo lg? sabar yer...akan tiba hari nya nanti..

iMBobo said...

tahniah! :)

dhiera said...

dah nak konvo~ tahniah!

hira said...

congrates! :D

Dalila Diela said...

@imbobo, dhiera, hira : tQ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...