Apa kena mengena KLIP 3GP + Konvo + Taman Jepun?

Salam semua...

Dah lama aku x update..actually entri nie sepatutnya ditulis dan dipost pada minggu lepas...tp disebabkan kemalasan yang melanda serta masa yang tak mengizinkan, so baru ari nie aku dapat menulis entri nie...banyak keja yang belum disiapkan lagi ...3 keje group dan 2 keje individu...agak  busy jugak la minggu lepas n minggu nie...


Walaupun banyak keje yang kena buat minggu lepas, sempat lagi aku keluar bersama housemate aku yang tersayang..sebenarnya, kitorang keluar ada tujuan..bukan saja2 jer nak keluar...tujuannya adalah nak mencari baju konvo..hahaha...semangat betol kami satu umah nak konvo sampai beli baju baru..hehe..mestilah kan?korang pun mesti sama jugak kan?ingat  masa raya jer nak pakai baju baru...padahal masa konvo nanti pakai jubah, x nampak pun baju baru tu...buat pe nak membazir duit..bagi aku x de la membazir pun, sebab bukannya selalu aku nie shoping-shoping baju...


Susah jugak aku nak mencari baju disebabkan ketiadaan size yang kecik...ada jer size S ataupun XS, tp size S pun mcm  L jer..besar !..sebab tu la aku jarang nak beli baju yang dah siap...selalu tempah jer kat kedai...ukur badan sendiri..senang !..at last, dapat jugak la aku beli baju...itu pun, x fit sangat la dengan badan aku.tp bolehla nak pakai..x de la besar sangat...


Alang-alang keluar tu, kitorang pun decide la nak tengok wayang..citer yang kitorang tengok ialah KLIP 3GP dengan tagline Gerun, Ganas, Ghairah..apa yang boleh aku cakap, memang GERUN ! memang GANAS ! memang GHAIRAH ! Gerun, Ganas, n Ghairah cara filem Melayu la..memang la kalau nak ikutkan citer omputih ada yang lagi gerun...Gerun tengok aksi Faralyna dirogol, Ganas tengok Sabhi Sadhi n Zahiril Adzim dibunuh, Ghairah tengok Mimi (ONE) berlakon (orang kata, aku x kata)..hehe..


Pas jer setel beli baju n tengok wayang, destinasi seterusnya adalah ke Taman Jepun..nak balik awal lg...so, singgah la dulu kat Taman Jepun area2 Ipoh nie..xtawla nape dia letak nama Taman Jepun.padahal aku tengok mcm taman biasa jer.bila kat Taman Jepun tu aku x terasa mcm kat Jepun pun...sempat la berphotoshoot sikit..hehe


7 orang bagi pendapat:

Ezad Skytech said...

hee..kadang2 kalau beli baju ni mmg susah nak cari yg kena dengan saiz kita...tempah lagi selesa kan..hee~

da lama tak jengah panggung wayang ni...:)

Taman Jepun..? baru first time dengar ni..(^^,)

mohdhazlan Dreadlock said...

taman jepun ?

iMBobo said...

wah siap shopping utk konvo ye..first time dgr ni hehe

NasZ said...

tak tengok lagi movie tu. kurang skit movie melayu ni. kat ipoh ada taman jepun? katne ek?

mohdhazlan Dreadlock said...

bes x klip 3p

Cahaya Kelembutan said...

tmn jepun???mmg nama 2 ke,ang sj2 b0h dalilah?kui3 mcm lwk je nama 2~~~

Dalila Diela said...

@ezad : ha'ah Taman Jepun..1st time pegi n 1st time dgr jugak :)

@mohdhadzlan : ha'ah Taman Jepun..klip 3gp, biasa2 jer citer dia..x best sgt..

@imbobo : shoping sket2 jer..hehe

@Nasz : ha'ah ada Taman Jepun..

@Cahaya Kelembutan : betol la nama dia Taman Jepun..tak kan aku suka2 ati nak bagi kot..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...