4 Jam Bersama . . .

4 jam bersama?? bersama sapa eh?hahaha...nie yg nak bgtaw nie..ari nie, aku g dating..hahaha..waahh sape plak an yg nak berdating ngan aku..x de la..kawan2 lama aku ajak jumpa..mereka ialah Yana, Trah n Dayah...mcm ne bleh kitorg jumpe, padahal blom cuti sem lg?..diorg pon x exam lg?haha..nie sume sbb banjir yg melanda UiTM Perlis yg skg nie tempat si Yana belajar tu..hehe..so, dia pon terpaksa la balik ke kampung halamannya di SP nie..dia yg ajak jumpa, so dialah yg kena ambek kitorg hehe..


Pas jer aku balik keja, trus siap n dalam kul 4.30 Yana sampai ke umah sewa aku..kami pegi tempat biasa yg slalu kitorg lepak la..mana lg kalau bkn CS..hehe..1st, kami gi men bowling la..Yana yg belanja..hahaha..dia kan bdk bek..hehe..sape yg menang eh men bowling? hahaha..rahsia la..yg pastinye bkn aku yg menang la...


Pas tu gi mana plak eh?oohhh..kitorg g makan2 + photoshoot majalah HAI.hahaha.posing maut abeh la..mkn punye le lama..eh silap..mkn sekejap jer, menyembang yg lama..haha..bese la an, lama x jumpa..mcm2 cite la yg kuar..haha..


Nie da la sket nak share photo kitorg yg waktu photoshoot untuk majalah HAI keluaran April nie...hahaha...

~ nie aku bersama Dayah ~


~ nie 2 org kawan2 aku yg tersangat la comey + cuttie muttie - Yana n Trah - ~

~ Dok berangan sape lak tu Dayah oiii .aish, x paham btoi kawan2 aku nie..haha ( ayat x leh blah ).~


~ Kami berdua tersangatlah ayu - Diela & Yana - ~

~  nie mcm nak kiss laki tu la plak..ish2..sapa la tu an..~


~ lebihkan senyuman yer Trah bt still cute..hehe ~

~ nie apesal Yana nie mcm terkejut beruk jer ..haha ~

~ sume kawan2 aku yg comey ~
MyEm0.Com

3 orang bagi pendapat:

liyana saffie said...

wah2..aku ada d dlm cita dia....hehe
like3!!

liyana saffie said...

wah2..aku ada d dlm cita dia....hehe
like3!!

DieLa said...

Of kos la yana..ang kan the leader of the planner..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...