Jambukah blog aku??

Actelly an, nak bgtaw ada org komen blog aku nie jambu sgt...dah la background dia warna pink atau merah jambu, pas tu lagu plak mcm jambu jer..x ganas hehe..aku x ksahla nak kata pe2 pon an.rasanye x salah  kan warna pe2 pon..janji kita suka n puas ati....org yg komen blog aku nie is a guy..so,  x mustahil la kan dia x bepe suka ngan warna pink..ye lah, slalunya pink nie pon dikaitkan ngan pompuan jer...warna pink kan nampak lembut, so mmg sesuai untuk girl jer...jarang kan kita nampak lelaki dgn warna pink?ye lah, nant org kata plak laki tu x macho, jambu la, lembut la, gay la...aku sndiri pon, x berminat kalau laki tu de benda2 yg berwarna pink..mmg hilang kemachoan diorg tu..hehe...of kos, impression aku sama mcm aku tulis kat atas td...that guy mybe seorg yg lembut or jambu...jgn marah ye lelaki2 yg meminati warna pink...hehe...nie just buah fikiran aku jer..tp x salah pon ..mmg x kena saman pon kalau ada lelaki yg minat warna pink..

Mari kita selidik sket rahsia disebalik warna pink atau merah jambu nie...

1st   sgt terkenal dengan sifat feminine

2nd  bersifat romantik, penuh kelembutan, kasih sayang n sejuk mata memandang..

3rd   mendorong ke arah kepasrahan, penyerahan, kesempurnaan, keayuan dan kesantunan.

4th   warna syahwat..??ape tu..haha...mcm lucah jer...menurut Dr. HM Tuah, syahwat x semstinya ke arah hubungan intim.tapi merupakan semangat..so, warna pink nie warna semangat la...jgn fikir yg bukan2 eh...hehehe..

5th   warna yg dikatakan boleh mengelakkan insomnia.Taw x insomnia tu pe?insomnia tu masalah org yg x dapat tido..sesiapa yg menghadapi masalah nie, bleh la menghiasi bilik tidur anda dgn warna pink sbb ia dapat mewujudkan suasana yg santai dan selesa.

2 orang bagi pendapat:

liyana saffie said...

XPA JAMBU2 P0WN OK AIH...HEHE

Dalila Diela said...

@liyana saffie
hehe..saja jer wat touching lebih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...