Hari ini hari presentation...

Penat ! Letih ! itu yg dapat digambarkan ttg aku skg nie...tp letih2 pon, sempat lg tulis blog..nie aku baru jer balik dari kedai print...print pe g, print report la...huhu1~ pegi kedai kul 6 ptg n balik kul 9 mlm lebih..kalau g kedai nek keta or moto x pe gak..nie berjalan kaki balik mlm2..uhuhu!~ bahaya tu...dah la guruh mula berdentum dentam tanda nak ujan,....tp naseb bek sempat gak sampai umah sblom ujan..kalau x, abeh laptop n report yg baru print td basah..

Present td giler bapak malu..malu bkn pe..slalunya kita present mstilah 1st bg salam n say good morning n then perkenalkan  nama kan...tp, aku serius terlupa nak perkenalkan nama aku n dari U mana dek kerana darah gemuruh..hehe..sampai lect tu tegur la nama aku pe n dari U mana..hehe..malu seketika di situ..malu dgn lecturer n sume student2 dari U len..hehe..x pe, x ksah..pengalaman kan...len kali aku mst ingat nye bila present utk len kalinye...speaking bi pon ntah pe2 g...grammar sume tunggang langgang abeh...kalau cikgu bi aku nie dgr mst abeh kena flying kick cukup2 nie...hehe

Mcm bese la present td, of kos r kena komen. ye la, saya kan budak baru belajar. time jer sume komen2 tu..bnyak komen pasal sistem la...x de la diorg cakap yg sistem kitorg nie perfect..of kos, bnyak yg dikomen td ..ye lah, wat sistem kan untuk organisasi diorg...mybe diorg nak yg terbaek..tp serius, kami mmg dah wat yg terbaek ! bersengkang mata siang malam selama 4 bulan untuk sistem nie...x ksahla..pe2 pon sistem pon dah berjaya diupload kat server n dah present pon...harap2 untuk practcal training nie bleh la lulus dgn jayanya n menamatkan diploma nie..insyallah..

So, esok aku nak antar report n dapatkan pengesahan dari lecturer supervisor n then submit aku nye report. pas tu, segala tugasan untuk sem nie n diploma will be end tomorrow !! harap2 x de pe2 kena redo ke pe...jgn la !! front page sume dah binding dah...kitorg saja2 siapkan awal2 sbb nak balik umah cepat n nak sttlekan bnda nie awal2..x nak tangguh2..hehe..baik x baik x?


4 orang bagi pendapat:

liyana saffie said...

baek...baek...hehe
cita yg menarik~~
hehehe...

Dalila Diela said...

@liyana saffie
hehe..tQ yana sbb baca...

kambeng.karbonat said...

ha.amacam report da hantar?present oke?

Dalila Diela said...

@kambeng.karbonat
report da antar dah...everything settled.present plak, ok2 jer...tp of kos kena komen gak...ada 1, 2 interface yg striking sgt la, x letak alert mesej .lbh kurg cam tu la komen dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...