Hepi Besday to me.

Salam.

Semalam 13 Mei 2012 genap la umur aku yang ke 22. Haha. Dah tua rupanya aku nie. Walaupun dah tua, badan dok kecik tu jugak. Hari nie baru rasa nak menaip entri. Terima kasih pada kawan-kawan yang sudi buat surprise n x lupa jugak pada mereka yang wish birthday kat fb n handphone. Jom tgk surprise apa yg dibuat oleh kawan-kawan kesayangan aku nie.




-Blueberry Cheese Cake ; Sweet 22 Diela- nyum2. sedap sgt !



        Kami yang comel bersama tepung. Besday Girl kena paling teruk ! haha. See, rumah kami berselerak dengan tepung. Katanya plan nak buat di luar rumah x menjadi. Last2 rumah sewa kami menjadi mangsa




- F.R.I.E.N.D.S F.O.R.E.V.E.R- Love u all soooo much ; K.UN, NAZ n ATIE !~



- Yeay, dapat hadiah. Jam tangan, keronsang huruf  D.I.E.L.A n kad ucapan. Thanx a lot kawan !




-Proses mengemas bermula. Nak dekat pukul 3 pagi jugak la abeh mengemas semua tepung2 yang berselerak. 2, 3 kali jugak la kena mop lantai. hihi.

4 orang bagi pendapat:

Anonymous said...

happy birthday awk :).. wahh bukan main meriah yee.. hapy btol, syg btol kwn2 kt awk ye. jeles taw hihi.. semoga sentiasa bahagia d smping org tersyg n succes sllu :)..aminn..

Anonymous said...

happy birthday diela :)

Cik Kay Jue said...

wah... sampai macam tu sekali... ! teruk juga dalila kena.. tapi best ar dapt hadiah... hehe.. beruntung dalila ada kawan-kawan yang macam tu.. best nye!

bg ckj ok lagi main tepung dlm rumah drp luar rumh.. hehe..

apa2 pun happy birthday ea dalila.. :)

.izzati liyana. said...

wah. ni lama gak tak update blog ni. macam saya. hehe. awk 13 mei, saya 17 mei. 13 mei tu mak ayah saya kahwin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...