PD ..!! I'm Coming

Selamat malam semua.

Malam nie tangan rajin pulak nak mengupdate n menaip. Mcm title post kat atas, aku akan g Port Dickson esok. Pukul 7.30 pagi dah kena berkumpul. So, esok kena la bangun awal. X seperti sabtu2 yang lepas, boleh bangun lewat. hihi. Excited gak nak pi nie. Tp orang tua2 kata, kita janganla excited sgt sebab kalau over excited, nanti kita akan menangis. Xtaw sejauh mana kebenarannya. Tp aku percaya !



Bagi yang x tawu, aku ke sana mengikuti aktiviti kelab scuba diving UiTM perak. Bukan pegi ngan kawan just nak bercuti n berseronok segala bagai or wat aktiviti sendiri. Pegi sana semua diaturkan oleh ajk-ajk yang bertanggungjawab dan kenala ikut aktiviti yang diorang dah sediakan nanti.



Nama je aktiviti kelab scuba diving. Tp kami x dibenarkan dive pun. Hanya mereka yang ada lesen je yang boleh dive. So, kami akan ada aktiviti lain seperti ice breaking untuk mlm pertama, earth hour, n explorace. Aktiviti semua nie, mengikut tentatif program yang telah diberikan kepada kami. Dengar je explorace, terus excited lagi.

So, hope will be enjoyable tomorrow ! Will continue updated after i'm back



p/s : barang x kemas lagi . Assignment nak antar ari isnin n selasa minggu depan dah siap ! suka-suka :)




4 orang bagi pendapat:

Cik Kay Jue said...

wah g pd.. bagus join aktiviti persatuan ni dapat pengalaman dan isi masa lapang. :)

hope Dalila Diela enjoy kat pd nanti. jangan lupa cerita ea apa jadi di sana. :)

Dalila Diela said...

@Cik Kay Jue
insyaAllah. Ada masa nnt sy update.

eyryn said...

heh.. sukenye dapat jalan2 jugakk :)

Dalila Diela said...

@eyryn
best kan dpt jalan2.hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...