"SEGMEN SIMPLE : NASZ AJAK BACA POST PERTAMA SAYA"

Selamat pagi semua..

pagi-pagi buta nie aku nak join satu segmen yang dibuat oleh abg Nasz.dulu, terlepas nak join, sekarang x nak terlepas lg...Jom tengok apa segmennya..


TAJUK SEGMEN : " SEGMEN SIMPLE : NASZ AJAK BACA POST PERTAMA SAYA"
TARIKH TUTUP : 11.11.11 JAM 11.11 MALAM ( cantik tarikh n masa tu..cepat-cepat !!, ada masa lagi nie)



nak tawu lebih lanjut pasal segmen nie, jom klik banner abg Nasz di atas yer..


segmen nie membuatkan aku tercari-cari balik post pertama aku masa mula-mula buat blog dulu..sangat simple post aku..x sampai 10 saat korang boleh abeh baca dah sebabnya, 3 BARIS ayat jer..haha..waktu nie, aku memang 0 + blur2 nak tulis apa..jom tengok post pertama aku..


4 orang bagi pendapat:

Citra NaniZam said...

balas kunjungan dari segmen sama dear.. tq yer

NasZ said...

simple sangat ek? nak check la. eh..lupa plak. thanx sudi join.

iMBobo said...

singgah sini :)

MaYa MustWany said...

golek2 dari segmen yang sama gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...