Kembali

Salam semua..

Lama blog nie x tak berupdate apa-apa. Agak busy ! x dapat nak kunjung balik blog yang datang ke sini..sory sangat-sangat.. nanti saya datang blog korang balik eh..

Nape x update blog?
Banyak assignment, Quiz,Test + penat + no idea nak update ape ( biasala tu kn, dah nama pun student)


Nape sekarang update blog plak?
Sekarang tengah study week + ada masa skit + nk rehatkan otak + rindu blog.


Balik x study week nie?
Tak.


Nape x balik?
Ada satu lagi projek sistem yang x siap. Present projek ari Jumaat nie 30/12...tapi projek baru siap 5%..lagi 95% nak cover dalam masa seminggu. Memang x tido mlm la nak siapkan.


Bila exam?
Start 4/1 sampai 20/1 ...waaaa..takut..x sedia pe2 lagi sbb blm setel lg present projek...risau3..

2 orang bagi pendapat:

Miss_H said...

gdluck final diela :)

Dalila Diela said...

@Miss_H
Thanx Husna . Gud luck jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...