no more pinky blog

skg blog aku dah x de pinky2 dah..
mcm ala2 old school gitu ( wana hitam putih jer bnyak..)

actually, x pandai la nak edit bg cantik mcm blog CIK LYSSA nieh ( blog yg bnyak tutorial )..
hehe
serious jeles beb..

haha..spatutnya blogger2 lbih pentingkan kualiti entri yg ditulis berbanding paras rupa BLOG..tgk la blog2 yg femes..kbnyakan diorg femes disebbkan bnyak ilmu yg bleh dapat kalau kita baca entri diorg..blog aku??hmmm..hampeh !! chantek pn x..apatah lg entri pn x best..haha

Di antara blog kesukaan aku ::h:

1) Cik Lyssa ( refer tutorial )
2) KAZE ( download citer terutama drama nora elena )
3) IzamirRidzwan ( berita2 terkini ada pasal hiburan jgk)

Kalau nak ikutkan ada lg blog2 yg lg femes mcm BEN Ashari, Fatin Liyana, Hanis Zalikha n Zackzukhairi..tp serius, aku jrg buka blog2 diorg yg terlebih femes nie n x follow pn...haha..x taw kenapa..tp blog zackzukhairi aku suka baca.biggrin...serious..tp x follow jgk..
MALAS..haha


x ksahla...actually aku ada blog nie just nak tulis pasal diri aku jer.bkn pe, blog nie mcm diari la org kata..diari tu kira old school sket la, blog nie mcm moden sket.haha..btol ke tidok - melodi -??

p/s:125: : x pernah bermimpi untuk mnjadi seorg blogger yg femes..kihkihkih!~cool


0 orang bagi pendapat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...